Viidestoista Itäkylän jalkapallo-ottelu pelattu

Itäkylä-viikon päättänyt viidestoista perinteinen jalkapallo-ottelu lauantaina 20.7.2024 ukkomiesten ja sinkkujen välillä päättyi lopulta tasapeliin 4-4.

Ottelu alkoi tasaväkisesti, ja ensimmäisen puoliajan lopussa ukkomiehet siirtyivät 2-1 johtoon. Tämän jälkeen sinkkujen valmennustiimi vaati joukkueelleen rangaistuspotkua, mutta tilanne jäi epäselväksi eikä ollut selvää, mihin vaatimus perustui. Tuomaristo päätti rauhoittaa peliä ja viheltää ensimmäisen puoliajan päättyneeksi ukkomiesten johtaessa.

Puoliajan aikana suoritettiin Itäkyläteltalla Lappajärven markkinoilla esillä olleen ladon arvonta. Voittoarpa osui Ammesmäelle. Lisäksi arvottiin muita palkintoja, kuten päiviä kylätalolla, hunajaa ja villasukkia.

Toisella puoliajalla peli jatkui tasaisena ja jännittävänä. Ukkomiehet siirtyivät ottelun loppuminuuteilla 4-3 johtoon, mutta sinkut tasoittivat pelin vielä 4-4:ään aivan viime minuuteilla. Viimeisen minuutin aikana kumpikaan joukkue ei onnistunut tekemään voittomaalia, ja ottelu päättyi tasapeliin.